TORUNAY SİTESİ

PROJE HAKKINDA

PROJE HAKKINDA

Geniş daireleri, özel konumu, fiyatı ve sunduğu imkanlarıyla yapı teknolojisinin en kaliteli ayrıntılarının buluştuğu ‘TORUNAY SİTESİ’ size her alanda kazandıracak bir projedir.

Düzce’nin yükselen değeri Cumhuriyet Mahallesi’nde, modern yaşamın tüm gereksinimlerini bir arada bulabileceğiniz, hayatınıza değer katacak özel bir proje ile tanışmaya hazırlanın. Geniş daireleri, özel konumu, fiyatı ve sunduğu imkanlarıyla yapı teknolojisinin en kaliteli ayrıntılarının buluştuğu ‘TORUNAY SİTESİ’ size her alanda kazandıracak bir projedir.

4.000 m² üzerine 5 blok 40 daireden oluşan TORUNAY SİTESİ 6.000m² ‘lik yaşam alanıyla, hem geniş aileler hem de ferah yaşam alanlarını tercih edenler, hedef alınarak dizayn edilmiştir.

Değişen ihtiyaç ve beklentileri karşılayan yaşam alanlarıyla, hayalini kurduğunuz eve TORUNAY SİTESİ’nde sahip olacaksınız.

TORUNAY İNŞAAT’ ın kalite ve güven veren mimari çalışmalarının bir sonucu olan ‘TORUNAY SİTESİ ‘  sizlere sadece zarif ve estetik bir ev sunmakla kalmayıp, aynı zamanda değerli bir yatırım fırsatı da tanıyor. Her alanda kullanışlılık ve özgünlük felsefesiyle hayata geçirilen projemiz, ev sahiplerine huzur veren bir yuva vadediyor. Yüksek inşaat teknikleri ve mühendislik bilgisi ışığında, günümüz ihtiyaçları dikkate alınarak inşa edilen projemiz, geniş ve kullanışlı iç mekanları, estetik ve yapısal özellikleriyle öne çıkıyor.

Her detayı titizlikle düşünülmüş TORUNAY SİTESİ, tüm beklentilerinize cevap veriyor.